Studion

I utkanten av Eskilstuna i ett vanligt villaområde döljer sig Pingisstudion i ett av husen.

Besökaren till Pingisstudion kommer alltid väl förberedda och har ofta ett tydligt mål med vilken nivå man vill nå. För att skapa optimal känsla så har vi lagt in ett rött 7 mm tjockt Teraflex golv som man spelar OS och VM på. Den mest högteknologiska roboten som marknaden kan erbjuda står laddad med hundratals bollar som den fördelar med olika skruv, placering, hastighet och tempo som anpassas efter det mål du vill uppnå.

En vidvinkelkamera följer varje slag du slår för att du själv ska kunna vässa ditt styrkor och dölja eller eliminera dina svagheter. För många är det lättare att ”se” vad en tränare menar och vill korrigera på en video än vad det är att ”känna” eller ”höra” direkt vid bordet. När vi kombinera ”se”, ”känna” och ”höra” är det nära hundraprocentigt att budskapet når fram.

Din coach ger dig tips och råd löpande under 90 minuter för att ge dig bästa möjliga träning. För den otränade som rekommenderar vi att dela tiden med en eller två kamrater. Om ni vill kommer ni bli väldigt trötta och stretching är ett måste.

Du väljer själv om du vill ha din egen beställda spellista pumpande ur högtalaren för att peppa dig eller om ditt fokus är på topp av att höra bollarna smattra.

Medtag racket, vattenflaska, shorts, inneskor ett par extra tröjor och en svetthandduk.

Personer/Pass 1 pass 3 pass 10 pass*
1 person à 90 min 950:- 1900:- 5700:-
2 personer à 90 min 1450:- 2900:- 8700:-
3 personer à 90 min 1650:- 3300:- 9900:-
*När du väljer 10 pass ingår 60 minuter träningsplanering